CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

Home | Openingstijden | Contact

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

Zilverfitness

STERKER DOOR ZILVERFITNESS

Dagelijkse dingen als het tillen van de boodschappen of traplopen kunnen steeds zwaarder worden bij het ouder worden. Regelmatig bewegen en werken met bot- en spierversterkende oefeningen helpt je soepel en sterk te houden.

Met ZilverFitness bieden we een aangepast programma aan voor de 60-plusser. Misschien gaan sommige dagelijkse bewegingen minder soepel, of merkt u dat u aan kracht verliest. ZilverFitness is een speciaal programma dat gericht is om sterk, fit en lening ouder te worden. Bij ons oefent u de bewegingen die u in het dagelijks leven ook maakt. Niet alleen het lesprogramma is aangepast, maar ook de setting waarin we deze geven: zo passen we (het volume van) de muziek en het materiaal dat we gebruiken aan.

Goed en veilig bewegen onder de juiste begeleiding.

KRACHT, BALANS EN CONDITIE

In onze lessen ZilverFitness werken we met bot- en spierversterkende oefeningen, die voldoen aan de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. In iedere les besteden we aandacht aan een goede warmingup en doen we oefeningen voor coördinatie en balans. Er is altijd een deel van de les gericht op het werken aan uw kracht en uw conditie. Uiteraard sluiten we af met een cooling down. Iedereen doet in de les hetzelfde trainingsprogramma, maar de coaches kunnen dit afstemmen op uw eigen niveau.

KLEINE GROEP MET VASTE COACHES​

Onze groepen bestaan uit maximaal 10 gelijkgestemde deelnemers. De lessen worden gecoacht door Marjolijn en Remco, ervaren coaches. Door de kleinere groepen kunnen we persoonlijke begeleiding bieden. Zo is er ook aandacht voor individuele uitdagingen zoals blessures en mobiliteitsbelemmeringen.

Veel van onze deelnemers hebben een vaste dag en tijd waarop zij komen trainen en dat maakt het een hechte groep. Inspanning met plezier én resultaat.

INTERESSE?

U kunt gratis een proefles doen. Daarna kunt u starten met een proefmaand, waarin u onbeperkt mee kunt doen met de lessen. Wilt u lid worden? Dan kiest u voor een abonnement voor 1 keer per week, of voor 2 keer per week.

Onze lessen ZilverFitness zijn op:
Maandag: 10 uur en 11 uur
Dinsdag: 10 uur
Donderdag: 11 uur

Voor meer informatie over ons ZilverFitness programma verwijzen we u graag door naar: www.zilverfitness.nl. Hier vindt u meer informatie over onze abonnementen en kunt u een gratis proefles aanvragen.

BEGIN VANDAAG NOG

Meld je aan voor CrossFit

BEGIN VANDAAG NOG!

MELD JE
AAN

Meld je aan voor
een gratis intake
en rondleiding door
onze gym!

KICKBOKSERS

NIEUW BIJ FORCE

Fight en Self-defence

Of je nu leert verdedigen of aanvallen, de technieken van Self-Defence en Kickboksen zorgen ervoor dat jij fitter en sterker wordt. Onze groepslessen zijn er voor iedereen die full body wil trainen, welk niveau je ook hebt. Dat is lekker knallen én beter worden!