CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

Home | Openingstijden | Contact

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

PERSONAL TRAINERS

PERSONAL TRAINING

Als je serieus wilt werken aan je gezondheid, nu eens echt een fitte en gezonde leefstijl wilt volhouden en zeker wilt weten dat jij je doelen gaat bereiken. Dan is Personal Training (PT) een goede optie voor jou. PT is maatwerk en volledig afgestemd op jouw doelen, jouw mogelijkheden en wensen. Onze PT gaat een stap verder dan het geven van een sportief uurtje. We werken met het totaalplaatje van jouw leefstijl en gewoonten. Want hoe je omgaat met stress, de keuzes die je maakt in je voeding, de kwaliteit van je rust: al deze gewoonten hebben effect jouw gezondheid, je energie en kracht.

SAMEN AAN DE BAK: NO SHORT CUTS​

Met PT train je minimaal 1 uur per week met de begeleiding van de PT-er. Dan blijven er nog heel wat uurtjes in de week over. Daarin komt het aan op het werk dat jij doet om je doelen te bereiken. Wil je echt gezond en fit leven, dan is een uur PT per week nou eenmaal niet genoeg.

Wij bieden je de tools om ook buiten de sessies om aan de slag te gaan. Ligt je focus bijvoorbeeld op gewichtsbeheersing, dan is naast bewegen voeding één van de grootste prioriteiten: welke keuzes maak je daar nu in? Hoe kan je daar anders mee omgaan en hoe kan je dat inpassen in jouw dagelijks leven? Je krijgt adviezen mee om toe te passen tussen de PT-sessies door, waarmee je stap voor stap veranderingen maakt. Je zult dus ook thuis bewust bezig zijn met het maken van gezonde keuzes. Dit is belangrijk om je doel te halen. En belangrijker nog, vast te houden.

Een PT-er is dus niet de stok achter de deur, of iemand die jou iedere training afbeult. Het is iemand die je laat ervaren dat trainen leuk is en je energie kan geven, dat gezonde voeding niet ingewikkeld hoeft te zijn en die je ondersteunt in het krijgen van een gezondere leefstijl. Zodat je na een PT-traject klaar bent om te blijven sporten en de basis voor een gezonde leefstijl vol te blijven houden.

VOLG JE VOORTGANG

Alle work-outs en vorderingen kun je bijhouden in de Force app. Hierin staat je op maat gemaakte programma en vind je al je vorderingen terug.

HAAL MEER UIT HET LEVEN MET EEN energiek en krachtig lichaam!

AAN DE SLAG!

Zo werkt personal training voor jou.

Kennismaken

We starten altijd met een kennismaking: wie ben jij, hoe is je dagelijks leven en wat wil je bereiken? Eventueel doen we een aantal metingen, zoals gewicht en lichaamssamenstelling.

Plannen

De PT-er maakt je trainingsplan, inclusief een advies voor hoe om te gaan met voeding of andere gewoonten die aandacht vragen voor een gezondere leefstijl. Het plan duurt gemiddeld genomen 12 weken.

Trainen

Elke week 1 uur training op een vast moment, met één op één begeleiding. De training is een combinatie tussen kracht- en conditieoefeningen, afhankelijk van de doelen die jij hebt. Elke les is anders en iedere keer proberen we jouw grens van dat moment op te zoeken, om zo weer een stap vooruit te zetten.

Monitoren

Regelmatig checken we je resultaten en voortgang. Waar nodig passen we de plannen aan.

Doel bereikt

Is je plan afgerond en heb jij je resultaten bereikt? Dan kan je zelf sporten en verder met dat wat jij geleerd hebt van onze samenwerking. Natuurlijk kan je altijd nog contact opnemen voor vragen, advies of een trainingsprogramma die je zelfstandig uitvoert.

WAT ZIJN
JOUW DOELEN?

Zullen we kijken of we daarbij kunnen helpen? Wij maken graag kennis!

  • Personal training per sessie
    Personal training per sessie € 62,50

    Train wekelijks onder begeleiding in de gym.

  • Personal training per sessie € 62,50

    Train wekelijks onder begeleiding in de gym.

BEGIN VANDAAG NOG

Meld je aan voor CrossFit

BEGIN VANDAAG NOG!

MELD JE
AAN

Meld je aan voor
een gratis intake
en rondleiding door
onze gym!