CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

Home | Openingstijden | Contact

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

ALL-IN

INDIVIDUEEL TRAINEN

Met een abonnement bij onze gym ben je naast de groepslessen natuurlijk ook welkom om je eigen training te komen doen. Je hebt hiervoor 600 m2 gym-ruimte met robuuste industriële look en goed materiaal tot je beschikking. Omdat het een overzichtelijke gym is waarbij we werken met een maximaal aantal bezoekers per uur, is de zaal en het materiaal altijd beschikbaar voor jou om je training uit te voeren. Dus trainen zonder te wachten en werken op je eigen tempo en niveau.

FUNCTIONELE KRACHTTRAINING

Heb jij zelf al ervaring in de gym? Dan kan je goed zelf aan de slag met je eigen training.

In onze no-nonsens gym vind je vooral materiaal en apparatuur waarmee je zelf moet bewegen. Je kan gebruik maken van onder meer dumbbells, barbells, sandbags, yoke en  liftlog. We hebben een multifunctionele indoor grasmat, waar je met bijvoorbeeld de sled en pull materiaal aan de slag kunt. Natuurlijk staan er ook een aantal fietsen en roeiers, voor bijvoorbeeld een goede warming-up of voor conditietraining. Kortom: alles is aanwezig om full body aan het werk te gaan!

TRAINEN ZONDER WACHTEN IN ONZE OVERZICHTELIJKE GYM​

JE EIGEN PROGRAMMA

Doe je gewoonlijk ‘ook maar wat’ in de sportschool? Of heb je specifieke doelen, zoals sterker of gespierder worden of in het algemeen lekker fit? Dan kan je een persoonlijk trainingsprogramma aanschaffen.

GERICHT AAN HET WERK

Het trainingsprogramma schaf je eenmalig aan. Je krijgt een persoonlijke intake. De coach maakt naar aanleiding hiervan een trainingsprogramma in onze app, dat past bij jouw doelen en behoeften. Om je goed te helpen opstarten, krijg je één personal training voor de uitleg van je trainingsprogramma: Welke oefeningen ga je doen en waar wil jij op letten om het programma goed uit te voeren? Daarna ga je zelf aan de slag, waarbij je in onze uitgebreide app kunt zien welke oefeningen je doet en waarin je jouw resultaten bijhoudt (bijv.: hoeveel sets, reps, met welk gewicht). De coach kan in de app meekijken in je voortgang. Periodiek is er contact met je om in te checken hoe het gaat en waar eventueel aanpassingen nodig zijn. Na 12 weken sluiten we het programma samen af. Eventueel kan je dan een nieuw programma aanschaffen.

WAT ZIJN
JOUW DOELEN?

Zullen we kijken of we daarbij kunnen helpen? Wij maken graag kennis!

Onze lessen worden gegeven op onderstaande tijden:

Maandagavond 19:00 – Self-Defence

Dinsdagavond 19:00 – Bokszaktraining

  • Persoonlijk 12 weeks trainingsprogramma
    Persoonlijk 12 weeks trainingsprogramma € 62,50

    Persoonlijke intake, 1x personal training, voortgang monitoren in onze app.

Genoemde prijzen per 4 weken. 

BEGIN VANDAAG NOG!

MELD JE
AAN

Meld je aan voor
een gratis intake
en rondleiding door
onze gym!

BEGIN VANDAAG NOG

Meld je aan voor CrossFit