CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

Home | Openingstijden | Contact

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

Kickboxers

FIGHT & SELF-DEFENCE​

Of je nu leert verdedigen of aanvallen, de technieken van Self-Defence en Kickboksen zorgen ervoor dat jij fitter en sterker wordt. Onze groepslessen zijn er voor iedereen die full body wil trainen, welk niveau je ook hebt. Dat is lekker knallen én beter worden!

KEN JE KICKBOKSEN?

Kickboksen is een populaire vechtsport en een gezonde manier van bewegen. Daar houden we van bij Force! In de trainingen leggen we de nadruk op techniek en conditie. En je zult merken dat je mentaal en fysiek sterker wordt. De groepslessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk: recreanten, starters én gevorderden. Er is altijd een niveau dat bij jou past.

TRAIN JE FYSIEKE EN MENTALE GEZONDHEID MET KICKBOKSEN.

PROGRAMMA'S

We bieden verschillende vormen van groepslessen aan. Zo is er altijd een een programma dat bij jou past!

Geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Geen ervaring nodig.

KICKBOKSEN

Kickboksen is een populaire vechtsport, waarbij zowel de benen als de handen gebruikt mogen worden. De sport is een combinatie van inspanning, kracht en focus.

Onze lessen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Je kunt altijd zelf kiezen of je wilt sparren met anderen of dit liever niet doet. Tijdens de beginnerslessen is er geen fysiek contact, zodat je eerst alle kickbokstechnieken leert.

De professionele trainers van Force Fight geven op een conditionele en technische manier les, zodat je na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat!

SELF-DEFENCE

In de lessen Self-Defense van Remco Mendes werken we op basis van technieken uit o.a. de jiu-jitsu, judo en Grappling. De lessen bestaan uit drie onderdelen. De training start met groeten, een functionele warming-up en stretches. Daarna gebruiken we Self-Defence technieken, denk aan o.a. de judo-rol, valbreken en jiu jitsu routines. Als laatste passen we de geleerde technieken direct toe in een sparsessie. Daarmee zijn deze Self-Defence lessen ook echte workouts!

BOKSZAK TRAINING

De lessen van Gerry Loupatty zijn een combinatie van technieken op de bokszak en fitness oefeningen zoals squats en burpees. Deze dynamische lessen zijn een leuke en effectieve manier om het hele lichaam te trainen, af te vallen, je conditie, uithoudingsvermogen aanzienlijk te verbeteren, je geest sterker te maken en tegelijkertijd wordt je weerbaarder en zelfverzekerder.

DIT ZIJN WIJ

Onze kickboks en Self-Defence lessen worden gecoacht door Remco en Gerry.

Lees meer over hun ervaringen door over hun naam te bewegen.

REMCO MENDES

Coach Self-Defence
Vader en partner van 2 jongens en mijn vrouw. Het is altijd hectisch in de avond, iedereen moet wel ergens sporten. De druk van de dag raak ik kwijt tijdens het sporten. In mijn tiener jaren ben ik begonnen met Jiu Jitsu om vervolgens Taekwondo op te pakken. En onlangs ben ik begonnen met Mma. Of het nu vechtsport, bodybuilding of duiken is, dat maakt niet veel uit. Ik hoop tijdens de lessen mijn enthousiasme voor vecht- en verdedigingssport over te kunnen brengen.

GERRY LOUPATTY

Coach Kickboksen
Ik heb een jarenlange achtergrond in de zelfverdediging en vechtsport. Zo heb ik wedstrijdervaring in het Kickboksen, Kyokushinkai Karate en Taekwondo En diverse trainersdiploma’s op zak. Ik geef bokszak- & padtrainingen en kickbokslessen in groepsverband, PT en DUO vorm. Mijn doel is dit voor iedere sporter laagdrempelig en toegankelijk te houden. Sportiviteit, wederzijds respect en een gezonde ontspannen sfeer horen bij mijn uitgangspunten.

STERKER WORDEN?

Zullen we kijken of we daarbij kunnen helpen? Wij maken graag kennis!

Onze lessen worden gegeven op onderstaande tijden:

Maandagavond 19:00 – Self-Defence

Dinsdagavond 19:00 – Bokszaktraining

 • Fight & Self-Defence Basis € 31,50

  Volg twee keer per week een groepsles

 • Fight & Fitness € 51,50

  Volg onbeperkt groepslessen Fight & Self-Defence én maak onbeperkt gebruik van onze gym.

 • Strippenkaart WijZijnForce € 59,-

  Ben je al lid bij onze gym? En wil je af en toe ook meedoen aan deze groepslessen? Dan kan je een strippenkaart aanschaffen voor €59,-. Dan kan je 10 lessen meedoen, deze strippenkaart is 6 maanden geldig.

 • Strippenkaart Fight & Self-Defence € 89,-

  Ben je nog geen lid bij onze gym? Dan kan je strippenkaart Force Fight & Self-Defense aanschaffen voor €89,- voor 10 lessen, 6 maanden geldig.

Genoemde prijzen per 4 weken. 

Introductie

Strippenkaart WijZijnForce
49,- per 4 weken
 • 10 lessen introductie
Actie

Introductie

Strippenkaart Fight & Self-Defence
75,- per 4 weken
 • 10 lessen introductie
Actie

BEGIN VANDAAG NOG!

MELD JE
AAN

Meld je aan voor
een gratis intake
en rondleiding door
onze gym!

BEGIN VANDAAG NOG

Meld je aan voor CrossFit

KICKBOKSERS

NIEUW BIJ FORCE

Fight en Self-defence

Of je nu leert verdedigen of aanvallen, de technieken van Self-Defence en Kickboksen zorgen ervoor dat jij fitter en sterker wordt. Onze groepslessen zijn er voor iedereen die full body wil trainen, welk niveau je ook hebt. Dat is lekker knallen én beter worden!