CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

Home | Openingstijden | Contact

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

CrossFitten? Vraag direct een gratis proefles aan!

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

CrossFitters PowerMama's Sterk Stoer All in!

WIJ ZIJN FORCE

Dé sportschool in Hoogeveen voor een actieve en gezonde levensstijl. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding, zodat jij je fit en vitaal voelt in je leven. Een plek die voelt als thuis waar je traint en werkt aan je gezondheid.

DIT ZIJN WIJ

Jij hebt een doel. Je wilt fitter worden op jouw manier. Hier gaan wij je bij helpen. We maken kennis, bepalen wat je nodig hebt en dan gaan we snel aan de slag. We bieden hierbij diverse programma’s aan. Maar je kan ook vrij trainen. Aan jou de keuze.

REMCO HOORN

Eigenaar - Coach CrossFit Level 2 - Personal Trainer
CrossFit is mijn passie. Het geeft me energie en kracht. Ik train al jaren actief en doe mee met landelijke wedstrijden. Zes jaar geleden ging het roer om en opende ik mijn eerste crossFit box, met het idee: “als ik me er goed door voel, dan geldt dat vast voor meer mensen”. En dat sloeg aan. Inmiddels zijn we al een aantal keer verhuisd en flink gegroeid en onze leden gingen mee. Ik ken ze allemaal persoonlijk en daar ben ik trots op.

MARJOLIJN SNIPPE

Eigenaar - Coach CrossFit Level 1 - Personal Coach - PowerMama
Het CrossFit-virus van Remco is op mij overgeslagen. Samen trainen en anderen helpen goed in hun vel te zitten, dat is waar ik voor opsta. Ik coach en begeleid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. Mijn baan als HR-medewerker bij een grote verzekeraar heb ik opgezegd, zodat ik mij volledig op Force kan richten. Ik ben trots op onze community en de doelen die we hebben behaald!
JEROEN
CrossFit Coach Level 2 - Olympic weighlifting
MICHEL
CrossFit Coach Level 2
ROSALIE
CrossFit Coach - Gymnastics
RUDY
CrossFit Coach Level 1

PERSOONLIJK

Professioneel

voor iedereen

resultaatgericht

no-nonsense

HIER BEN JE THUIS

Wij zijn gevestigd aan de Voltastraat in Hoogeveen. Genoemd naar Alessandro Volta, de uitvinder van de batterij. Ons energieniveau gaat net als een Duracell batterij veel langer mee. En dat energieniveau zie je terug in onze sportschool. In een omgeving met robuuste industriële look vind je de nieuwste apparaten, een gemotiveerde club mensen en een gratis koffie corner. Zo hopen we jou van wat extra energie te voorzien.

COMMUNITY

Wij zijn ontzettend trots op onze community, onze trainers zijn experts en onze leden zijn gemotiveerd. Dit zorgt voor een prettige work-out sfeer! Samen worden we fitter en hebben we ook nog eens veel plezier!

PROFESSIONELE BEGELEIDING

We sturen je niet zomaar op pad. Onze programma’s zijn vakkundig samengesteld en onze begeleiding is op basis van kennis en expertise.

Heb jij energie
voor een proefles?

BEGIN VANDAAG NOG!

MELD JE
AAN

Meld je aan voor
een gratis intake
en rondleiding door
onze gym!

BEGIN VANDAAG NOG

Meld je aan voor CrossFit